دسته‌بندي‌افزودني‌هاي شيميايي

 دسته‌بندي‌ افزودني‌هاي شيميايي فزودني‌هاي شيميايي بر اساس نوع تاثير و کارکرد اصلي که در بتن دارند به هفت دسته کلي تقسيم مي‌شوند. دسته 1 - کاهنده‌هاي آب افزودني‌هاي كاهنده براي افزايش رواني بتن در مقدار آب معين، يا كاهش مقدار آب مصرفي با حفظ رواني، يا هر دو به كار مي‌روند و شامل روان‌کننده‌ها، فوق روان‌کننده‌ها، و فراروان‌کننده‌ها مي‌شوند.  دسته 2 – هوازا افزودني است که در حين اختلاط، ساختاري همگن از …
ادامه مطلب

انواع روان کننده های بتن

      چه   تفاوتی بین روان کننده، فوق روان کننده و ابر روان کننده وجود دارد ؟ روان کننده های بتن اولین نسل تولید شده افزودنی بتن می باشند که بر پایه لیگنوسولفونات بوده و معمول برای بتن های معمولی با نسبت آب به سیمان بیشتر از 0/45 کاربرد دارند. فوق روان کننده ها دومین نسل تولید شده در خصوص روان کننده های بتن می باشند که بر پایه …
ادامه مطلب

ترمیم بتن

باید توجه داشت که سازه های بتنی برای حفظ دوام و شرایط بهره برداری نیازمند تعمیر و نگهداری می باشند. تعمیرات ممکن است به علت مشکلات در حین ساخت و آسیب های ناشی از شرایط بهره برداری مورد نیاز باشد. از این رو آنچه باید مورد توجه جدی کارفرمایان ،کارشناسان و مهندسان قرار گیرد اهمیت تعمیرات بهینه و اصولی می باشد. بدیهی است که تعمیرات نامناسب، غیر کارشناسی و در …
ادامه مطلب

راه و روش های افزایش مقاومت بتن های سبک

توليد سيمان كه ماده اصلي چسبندگي در بتن است در سال 1756 ميلادي در كشور انگلستان توسط «John smeaton » كه مسئوليت ساخت پايه برج دريايي «Eddystone» را بر عهده داشت آغاز شد و درنهايت سيمان پرتلند در سال 1824 ميلادي در جزيره اي به همين نام در انگلستان توسط «Joseph Aspdin » به ثبت رسيد . مردم كشور ما نيز از سال 1312 با احداث كارخانه سيمان ري با مصرف سيمان …
ادامه مطلب

انواع دلایل و عوامل خوردگی و تخریب بتن و سازه های بتن

علل مختلفي كه باعث فرسودگي و تخريب سازه هاي بتني مي شوند - علائم هشدار دهنده كه كار مرمت را الزامي مي دارند.   1- علل فرسودگي و تخريب سازه هاي بتني (CAUSES OF DETERIORATIONS) علل مختلفي كه باعث فرسودگي و تخريب سازه هاي بتني مي شود همراه با علائم هشدار دهنده ديگري كه كار تعميرات را الزامي مي دارند، در نخستين بخش از كتاب مورد بررسي و تحليل قرار …
ادامه مطلب